Portfolio

Areva s. r. o.

Vytvoření prvních webových stránek pro společnost Areva s. r. o., lídra v oboru stavebnictví a demolice, bylo úkolem, který jsme v Website Studio přijali s nadšením a odhodláním. Majitel společnosti měl jasnou představu: vstoupit do digitální éry s webovou vizitkou, která bude odrazem dynamiky a inovativního ducha jeho firmy.

Při designu jsme chtěli zachytit esenci Arevy – kombinace síly a přesnosti, které jsou ve stavebnictví a demolici klíčové. Naše volba padla na čistý a moderní styl, který jsme oživili vyzývavou zelenou barvou přímo z loga společnosti. Tato zelená vytváří perfektní kontrast na bílém plátně webu, přičemž symbolizuje růst a obnovu – klíčové hodnoty, které Areva s. r. o. přináší svým klientům.

S vědomím, že první dojem je zásadní, jsme na úvodní stránku umístili prominentní kontaktní formulář. Tento grafický prvek nejen zaujme oko návštěvníka, ale také usnadňuje navázání prvního kontaktu – jednoduchost a přístupnost jsou zde klíčové.

Fotografie poskytnuté firmou Areva s. r. o. jsme začlenili do designu stránek tak, aby zdůraznily autentičnost a realitu práce firmy. Každá fotografie je pečlivě vybraná a umístěná tak, aby vyprávěla příběh úspěchů a dokončených projektů, čímž posiluje důvěru potenciálních klientů v schopnosti a dovednosti společnosti.

Výsledkem je webová stránka, která slouží nejen jako digitální vizitka, ale také jako platforma pro prezentaci schopností a služeb firmy Areva s. r. o. Její online přítomnost nyní odráží kvalitu a profesionalitu, kterou klienti od této společnosti očekávají. A my v Website Studio jsme hrdí, že jsme mohli toto digitální vstupní bránu pro Arevu s. r. o. realizovat.

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

Areva, s. r. o.

Klient:

Společnost s ručením omezeným

Kategorie:

Webové stránky na míru

Adresa:

www.areva-liberec.cz

Cenová relace:

od 15.000 Kč do 20.000 Kč