Portfolio

Dolax Speed, s. r. o.

Pro Dolax Speed, dynamickou společnost v oblasti mezinárodní přepravy, jsme měli vytvořit webové stránky, které by odpovídaly jejich rychlé a spolehlivé službě. Hlavním úkolem bylo zjednodušit komplexní svět logistiky do přehledné a uživatelsky příjemné online vizitky, která by efektivně informovala potenciální zákazníky o klíčových službách společnosti.

Naší strategií byl návrh, který se opíral o moderní a čistý design s využitím modré barvy, jež je v logistickém průmyslu často spojována s důvěryhodností a profesionalitou. Struktura webu byla záměrně navržena tak, aby byla co nejintuitivnější, umožňující návštěvníkům rychle získat přehled o tom, co Dolax Speed nabízí, a jak mohou tyto služby využít.

Jednoduchost a přehlednost byly klíčové – od menu až po prezentaci jednotlivých služeb. Důležité bylo také intuitivně navigovat uživatele k akci, jako je vyplnění kontaktního formuláře nebo získání cenové nabídky, což jsme zahrnuli jako základní prvek na prominentních místech webu.

Výsledkem je webová prezentace, která ztělesňuje rychlost, efektivitu a spolehlivost, což jsou základní pilíře Dolax Speed. Stránky nyní slouží nejen jako digitální vizitka firmy, ale také jako základní informační zdroj pro klienty hledající spolehlivého partnera v mezinárodní přepravě.

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

Dolax Speed, s. r. o.

Klient:

Společnost s ručením omezeným

Kategorie:

Webové stránky na míru

Adresa:

www.dolaxspeed.cz

Cenová relace:

od 15.000 Kč do 20.000 Kč