Portfolio

Gravírování Toman

Gravírování Toman, rodinný řemeslný obchod s dlouholetou tradicí, se rozhodl pro krok do digitálního světa a oslovil nás, aby tento přechod byl hladký a efektivní. Cílem bylo vytvořit e-shop, který by byl nejen moderní a funkční, ale také by reflektoval rodinnou atmosféru a hodnoty, které tento obchod zastává.

Naše webdesignérka, s hlubokým porozuměním pro klientovy přání, navrhla e-shop, který v sobě snoubí modernost a teplou rodinnou atmosféru. Použití modré barvy nebylo jen splněním požadavku klienta, ale také způsobem, jak vyjádřit důvěryhodnost a profesionalitu, která je pro rodinný podnik typická. V designu bylo klíčové zachovat jednoduchost a intuitivní navigaci, což zaručuje, že i méně technicky zdatní uživatelé se na stránkách budou cítit komfortně a snadno naleznou vše, co potřebují.

Pro brand identity byl přijat inovativní přístup, kdy jsme vytvořili logo z iniciál obchodu – G a T – spojující tradici s moderním grafickým zpracováním. Toto logo se stalo základem pro vizuální identitu e-shopu a přispělo k jeho jedinečnosti a zapamatovatelnosti.

Dominik, náš technický expert, poté převzal štafetu a zajistil, že technická stránka e-shopu bude na stejně vysoké úrovni jako vizuální design. Své dovednosti uplatnil při napojení na platební systémy a další nezbytné funkce, aby e-shop byl nejen pěkný, ale především plně funkční.

Výsledkem naší práce je moderní e-shop, který je intuitivní, vizuálně příjemný a zároveň plně funkční – přesně takový, který podporuje růst a rozvoj rodinného podniku Gravírování Toman v digitálním prostředí.

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

Gravírování Toman

Klient:

Soukromá osoba

Kategorie:

E-shop na míru

Adresa:

www.gravirovanitoman.cz

Cenová relace:

od 20.000 Kč do 25.000 Kč