Portfolio

Na jih Tenerife

Vytvoření webových stránek „Na jih Tenerife“ bylo vzrušující cestou, která začala potřebou soukromého klienta prezentovat jeho apartmány k pronájmu na idylickém jihu ostrova Tenerife českému publiku. Hlavním úkolem bylo vytvoření webové stránky, která je nejen vizuálně lákavá, ale zároveň funkční s intuitivním rezervačním systémem.

Projekt se zrodil z myšlenky vytvoření kompletní brand identity, což zahrnovalo brainstorming názvu, který by rezonoval s potenciálními zákazníky a zároveň vynikal v internetových vyhledávačích. „Na jih Tenerife“ se ukázal být ideálním výběrem, reflektujícím touhu cestovatelů po slunečném úniku a příslibu nezapomenutelné dovolené.

Design loga byl inspirován dominantní siluetou sopky Teide, která je ikonickým symbolem ostrova. K tomu jsme přiřadili barevnou paletu v zelených a béžových odstínech, aby evokovala pocit klidu a přírodní krásy ostrova, které si návštěvníci užijí.

S vývojem webových stránek jsme sledovali cíl poskytnout jednoduchý, avšak plný zážitek při hledání a rezervaci ubytování. Vycházeli jsme z klasického designu hotelových stránek, kde jsme kladli důraz na prezentaci apartmánů a snadnost rezervace.

Nabídka vytvoření exkluzivního klientského klubu, který je stále ve vývoji, představuje budoucí hodnotu pro návratové i nové zákazníky. Tento koncept podpoří věrnost zákazníků a posílí jejich vztah s „Na jih Tenerife“.

Úspěch webu se odrazil v 30% nárůstu rezervací, což jasně signalizuje úspěšné zavedení nové brand identity a efektivity rezervačního systému. Jako další krok jsme navrhli rozšíření stránek pro mezinárodní klientelu skrze implementaci pokročilého překladače, aby se maximálně rozšířil jejich dosah a apartmány byly dostupné širšímu spektru zájemců o ubytování.

Věříme, že projekt „Na jih Tenerife“ bude i nadále růst a přinášet nezapomenutelné zážitky jeho návštěvníkům, zatímco my se těšíme na další možnosti rozvoje a inovace v rámci této dynamické a slunné destinace.

„Výběr Website Studio pro vytvoření nových webových stránek ‚Na jih Tenerife‘ byl krokem, který zásadně pozvedl prezentaci mých apartmánů. Táňa a Dominik přistoupili k projektu s neuvěřitelnou kreativitou, profesionalitou a osobním zájmem, který přesáhl všechna moje očekávání.

Od samotného začátku byla komunikace s tímto týmem otevřená a efektivní. Společně jsme vytvořili nejen působivou brand identity, ale i funkční web s rezervačním systémem, který je intuitivní a snadno použitelný pro naše zákazníky.

Táňa a Dominik mají skvělý cit pro detail a jejich návrh loga a barevné schéma úžasně vystihují ducha Tenerife. Zároveň se jim podařilo přetvořit moje požadavky na realitu s webovými stránkami, které jsou nejen krásné na pohled, ale také efektivní v přilákání a udržení zájmu klientů.

Jsem ohromen tím, jak se rezervace našich apartmánů zvýšily o 30% díky novému webu, a s potěšením mohu říci, že plánuji svou spolupráci s Website Studio pokračovat, abychom web dále rozvíjeli a vylepšovali. S jejich pomocí se těším na rozšiřování našeho dosahu na mezinárodní klientelu.

Doporučuji Táňu, Dominika a celý tým Website Studio všem, kdo hledají spolehlivého partnera pro tvorbu webových stránek. Jsou to skuteční profesionálové, kteří rozumí tomu, jak přenést váš byznys do digitálního světa.“

Jan Burger

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

Na jih Tenerife

Klient:

Soukromá osoba

Kategorie:

Webové stránky na míru

Adresa:

www.najihtenerife.cz

Cenová relace:

od 15.000 Kč do 20.000 Kč