Portfolio

Stavební firma Weissstav

Při tvorbě webových stránek pro Stavební firmu Weiss jsme měli jasný cíl: vytvořit online prezentaci, která bude odlišná a zapamatovatelná. Majitel firmy přistoupil k nám s vizí webu, který by nejen informoval, ale také zaujal a intuitivně provázel návštěvníky skrze nabízené služby a dosažené úspěchy.

Náš tým přijal tuto výzvu s entuziasmem. Táňa, s jejím jemným smyslem pro design, a Dominik, s technickým umem, společně vytvořili koncept stránek, který přetavil tradici řemesla do moderního a uživatelsky přívětivého designu. Vybírali jsme barvy a tvary, které by nejen reprezentovaly stavební průmysl, ale které by také vnesly svěžest a dynamiku do každé stránky webu. Kombinace šedé a žluté byla zvolena proto, aby evokovala materiály, jako je beton a ocel, a zároveň přidala jiskru energie pomocí výrazné žluté.

Důraz byl kladen na jednoduchost a přehlednost, aby i ti nejméně technicky zdatní uživatelé mohli snadno navigovat stránkami. Hlavní navigační prvky byly navrženy tak, aby byly snadno dostupné a intuitivní, což umožňuje uživatelům rychle najít informace, které hledají, ať už jde o detaily služeb, ukázky dokončených projektů, nebo kontaktní informace.

Speciální pozornost byla věnována i funkčnímu formuláři pro nezávazné poptávky. Umístili jsme jej na prominentní místo a optimalizovali jeho design a funkčnost tak, aby vyplnění a odeslání poptávky bylo co nejjednodušší a nejrychlejší. To otevírá dveře k bezprostřednímu dialogu mezi firmou a potenciálními klienty.

Výsledkem naší práce jsou stránky, které nejenže odrážejí profesionalitu a spolehlivost Stavební firmy Weiss, ale také ukazují, že i v tradičním řemesle je místo pro inovace a moderní přístup. Nové webové stránky, plně responzivní a přizpůsobené pro všechna zařízení, nyní dávají firmě Weiss silný digitální základ, na kterém může stavět svou budoucnost.

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

Stavební firma Weiss

Klient:

Soukromá osoba

Kategorie:

Webové stránky na míru

Adresa:

www.weissstav.cz

Cenová relace:

od 15.000 Kč do 20.000 Kč