Portfolio

VKelectronic.cz

VKelectronic, firma zabývající se zabezpečovací technikou, přišla k nám s požadavkem na modernizaci jejich online prezentace. Jejich původní one-page webová vizitka již nestačila pokrývat rozsáhlé potřeby firmy a její rostoucí portfolio služeb a produktů.

S úkolem redesignu a rozšíření stránek jsme přistoupili s pečlivou představou o tom, co moderní webové stránky v oblasti zabezpečení by měly nabízet. Rozhodli jsme se vytvořit responzivní webové stránky s více podstránkami, aby bylo zajištěno, že informace jsou prezentovány přehledně a strukturovaně, což usnadňuje orientaci uživatelů.

V designu jsme se drželi korporátní identity a zvolili červené odstíny, které odrážejí dynamiku a energii značky VKelectronic. K posílení vizuální stránky webu jsme využili AI pro vytvoření unikátních obrázků, které ilustrují nabízené zabezpečovací systémy a služby, čímž jsme webu dodali osobitý a profesionální vzhled.

Velký důraz byl kladen na uživatelskou interaktivitu, proto jsme na úvodní stránce umístili kontaktní formulář. Tento prvek nejen že zvyšuje angažovanost návštěvníků, ale také usnadňuje první krok k navázání kontaktu s firmou. Tímto způsobem web přestává být pouhou vizitkou a stává se aktivním nástrojem pro generování obchodních příležitostí.

Výsledek naší práce pro VKelectronic je web, který je nejen esteticky přitažlivý, ale také plně funkční a připravený reagovat na potřeby moderního trhu v oblasti zabezpečení. Firma nyní může prezentovat své služby širšímu publiku s jistotou, že její webové stránky jsou ve shodě s nejnovějšími trendy v digitálním designu a uživatelské zkušenosti.

“ S prací pana Burgera jsem velice spokojen. Určitě doporučuji!

Dokáže ochotně poradit, okamžitě reaguje na otázky a dokáže vysvětlit některé věci i nezasvěceným zákazníkům. Vždy přesně splní požadavky zadavatele.
 
+ Termíny dodržovány!
+ Profesionální přístup!
+ Absolutní spolehlivost!
+ Přívětivé ceny!“

Václav Kolář

Online úspěch na dosah

Hledáte partnera, který vaši značku nejen představí online světu, ale také zajistí, že bude skvěle vypadat a dosahovat výsledků? Není důvod hledat dál. Zde je sedm klíčových bodů, které odlišují naši agenturu a dělají z vaší investice do digitálního marketingu nejlepší rozhodnutí:

Přesvědčte se sami o kvalitě a efektivitě našich služeb. Prozkoumejte naše webové stránky a zjistěte, jak vám můžeme pomoci dosáhnout vašich online cílů. Kontaktujte nás dnes a udělejte první krok k lepší online přítomnosti!

Informace o projektu

Název:

VKelectronic.cz

Klient:

Soukromá osoba

Kategorie:

Webové stránky na míru

Adresa:

www.vkelectronic.cz

Cenová relace:

od 15.000 Kč do 20.000 Kč